Budva

Najnovije vesti

01 Septembra 2020

U Sajberškoli KIBERone je već uveliko počeo upis dece za redovnu nastavu. Odrasli su ranije samo sanjali takvu školu, ali sada je vreme za novu generaciju . Digitalna pismenost je nova norma obrazovanja . Moguće da je danas upravo onaj dan, koji će pomoći detetu da postane traženi specijalista u budućnosti i da učini svet boljim ✨. Generalna skupština UN i UNESKO priznali su KIBERone za najbolje u oblasti digitalnih tehnologija za decu . Za 5-7 sve profsije biće povezane sa informacionim tehnologijama. Upravo sad je najbolje vreme da počnete da usvajate jezike programiranja, medije ii dizajn, da pravite sajtove i aplikacije, da se bavite sajber bezbednošću, virtuelnom realnošću i blokčejnom. Lokacije u svakom delu grada . Časovi vikendom i radnim danima. Rezervišite mesto preko web-sajta ili telefonom na brojeve 069 440 73 22 i 063 198 43 22 ❗Važno❗ Za sve prijave do 15. Septembra odobravamo popust. Rezervišite mesto za vaše dete na vreme

09 Juna 2020

Sada KIBERone ulazi u globalno društvo predavača Roblox, a nastavni program SajberŠkole za stvaranje igara preporučili su developeri ove platforme. Trenutno na platformi Roblox uči 5000 polaznika SajberŠkole. Roblox je globalna online platforma za stvaranje igara i virtualnih svetova. Na kraju 2019. godine broji više od 100 miliona aktivnih korisnika po celom svetu.

01 Juna 2020

Sajber škola Kiberone – međunarodni projekat za decu uzrasta od 6 do 14 godina koji pomaže u izgradnji uspešne budućnosti – pokreće Letnji Sajber Intenziv kurs. Na kraju našeg Sajber Intenziv kursa svaki od polaznika će imati gotov sopstveni IT proizvod.

24 Aprila 2020

Prva međunarodna Sajber škola budućnosti za nove IT generacije KIBERone postala je svetski prvak u oblasti digitalnog obrazovanja dece, prema Generalnoj skupštini UN i UNESCO-u na osnovu rezultata međunarodnog takmičenja WSIS Prizes 2020. Takmičenje se održava od 2012. godine pod pokroviteljstvom UN-a na nivou Svetskog samita za informaciono društvo (WSIS Forum).

19 Marta 2020

Sada najbolji polaznici SajberŠkole imaju šansu da dobiju sertifikat za obuku u IT školi SAMSUNG u svim gradovima, u kojima ona postoji. Sertifikat daje mogućnost da se prođu polazna ispitivanja po uproštenom sistemu. IT škola SAMSUNG predstavlja program dodatnog obrazovanja za učenike uzrasta 15 - 17 godina u IT oblasti, programiranja i izrade mobilnih aplikacija na platformi Android. Izradili su ga specijalisti Istraživačkog centra SAMSUNG i vodeći predavači Moskovskog fizičko-tehničkog instituta (MFTI). Po završetku obuke u IT školi SAMSUNG svaki polaznik dobija sertifikat, koji obezbeđuje dodatne poene pri upisu na 20 ruskih fakulteta.

    

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK